Kategória: | Pelety |
---|
Haldorádó FermentX Natural Bait - mäkčené pelety v dipe
Produkty Haldorádó vyvinul a zostavil špecialista na feeder Döme Gábor.
Základom týchto naturálnych peliet v dipe s pevnou gumovitou konzistenciou sú 100% prírodné materiály.
Vďaka tomuto špeciálnemu materiálu dokáže do seba peleta ľahko vsiaknuť fermentovanú šťavu, ktorá je bohatá na stopové prvky, bielkoviny, precízne dávkované aminokyseliny, vitamíny a minerálne látky.
Charakter, príchuť a farbu determinujúca základná šťava, ktorá je súčasťou balenia týchto peliet a uchováva ich neustále vysoko atraktívne, bola vyrobená rovnakou fermentačnou metódou, ako fermentované krmivá a semená série FermentX.
Pelety začnú pracovať okamžite po nahodení do vody a postupne zo seba uvoľňujú túto šťavu bohatú na atraktanty.
Uvoľňovanie je postupné, rovnomerné a dlhodobé.
Pelety sa chovajú na dne ako nejaký maják, ktorý si po okolí plávajúce ryby iba ťažko nevšimnú.
Novinkou je, že nástraha sa vo vode nerozpúšťa (vydrží tam aj niekoľko dní), no i napriek tomu si môžete byť istý, že je vyrobená z úplne prírodného materiálu, nie gumy, ani plastu!
Vďaka jej prírodnému zloženiu nepôsobí na ryby neprirodzene a podozrivo.
Pelety v dipe FermentX Natural Bait sú vysoko selektívnou nástrahou na väčšie ryby, nie však pre svoju veľkosť, ale pre svoju výraznú kyslú chuť a charakter.
Pelety môžete upevniť na klasický vlasový záves ako boilies, na 10-15mm nástrahový osteň, alebo pomocou pernamentnej feeder zarážky Quick Stops.
Výborne funguje v kombinácii s inými osvedčenými nástrahani ako napríklad tigrí orech, kukurica, mega kukurica alebo pelety.
Trochou kreativity si môžete vytvoriť ozajstnú tajnú zbraň na lov kaprov a amurov v teplej vode!
V letnom období je chytľavosť rôzne fermentovaných nástrah (mliečne kvasených) alebo nástrah s obsahom kyseliny maslovej, už po desaťročia absolútnou dogmou.
Produkty Haldorádó FermentX sú komplexný systém práve pre takéto situácie.
Praktické balenie v uzatvárateľnom sáčku.
Priemer: mix veľkostí 12 a 16mm
Balenie: 120g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.